Monday, December 26, 2011

Mission Impossible: Cekallovers



sekian lama tak berjumpa, Fadhli head planner nya
mengajak kami semua menonton wayang di Pavillion
tak ramai yang follow. as usual. Cekallovers semua nya busy. HEHEHE
ceritanya,awal pagi aku dah menapak di KLCC.
dan seperti biasa janji Melayu, mereka semua lewat setengah jam
dan sambil menunggu depa semua,seperti biasa aku menerokai tempat baru di KLCC. food heaven!
buy some macaroons! red velvet & chocolate.. tak sedap pon.
selepas ogy dan ema dah sampai kami pon gerak ke Pavi. budak laki tertinggal di belakang
budak lelaki bawa haluan masing2. *as usual* la
diorang malu2 lagi kot. lama tak jumpa. *kononnya la
seriously,rasa mcam hang out dengan budak perempuan je.


sambil nak tunggu tiket pukul 2
kami camwhore dulu dan dessert time kat Jcool
susah kot nak cari Jcool yogurt ni. kat Pavi & Sunway je ade.
better than Tutti Frutti. Seriously !






*aksi bibir menjuih



meet Ema


* meet ogy





*adik kata konon aksi dalam Secret Garden

akibat menyerah bulat2 kepada budak lelaki beli tiket, amek kaw !!
seat 2nd row depan.
dah 2nd time tengok wayang dgn jejaka2 Cekallovers dapat seat depan. *kadabuushh !
hall dah lah yang paling besar, tambah dengan sakit kepala . sakit tengkuk wey !
memang aku tidur2 ayam sepanjang movie tu.
walaupun Mission Impossible : Ghost Protocal tu awesome !
apa aku kisah.

2 comments:

  1. alololo. secret garden punye gaya pastu hyun bin datang terus kiss! hihi *jelesss

    ReplyDelete